Forumki.Com

Tam Versiyon: Baharatlı Deniz Ürünü Ve Çin Eriştesi (Noodle)
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: baharatli-deniz-urunu-ve-cin-eristesi-no...d5e9da.jpg] Baharatlı Deniz Ürünü Ve Çin Eriştesi (Noodle) Tarifi İçin malzemeler 125 g Çin eriştesi2 çorba adalȩığı natürel sızma zeytinyağı2 adet havuç (Soyulup ince dilimlenmiş)1 çorba kaşığı taze kök zencefil300 g mezgit fileto1+ 1/2 çay kaşığı acı biber (Chilli)1/2 çay kaşığı 5 baharat tozu (Bu Çin baharatını oluşturan tatlar; acı-tatlı-ekşi-tuz-mayhoş)75 g ince fasulye (Börülce fasulyesi veya Fransız)175 g soyulmuş jumbo karides8 adet taze soğlahza (İnce kıyılmış)1 damla soya sosuBaharatlı deniz ürünü ve Çin eriştesi (Noodle) servis için

Birkaç dal taze maydanoz Baharatlı Deniz Ürünü Ve Çin Eriştesi (Noodle) Nasıl Yapılır? Bol malzemeli ve deniz ürünleriyle nefis bir baharatlı deniz ürünü ve Çin eriştesi (Noodle)

Çin eriştesini derin bir tencerede bol kaynar tuzlu suda hafif diri kalacak şekilde haşlayın ve suyunu süzün. Her Tarafta tencereye alın. İçine biraz natürel sızma zeytinyağı ekleyin ve sıcak tutmaya çalışın.Kalan zeytinyağını bir wok içinde ya da kalın tabanlı kızartma tavasında ısıtın. Havuçlar ile zencefili 2 dakika kadar karıştırarak soteleyin. Balığı, acı biberi ve 5 baharat tozunu ekleyip 3-4 dakika daha soteleyin. Kirli̧güzel koku̧ erişte de dahil kalan malzemeleri ek edip, 1-2 dakika daha karıştırın. Ocaktan alın ve maydanozla süsleyip anında servis yapın.Nefis hindi köftesi ve biberli Çin eriştesi tarifi için tıklayın.

[IMG]lezzet/content/assets/images/dbabone.png[/IMG]

lezzet