Forumki.Com

Tam Versiyon: Buharda Sübye (Anasonlu)
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[Resim: buharda-subye-anasonlu-9e552afe-ff69-4f7...f0f290.jpg] Buharda Sübye (Anasonlu) Tarifi İçin malzemeler 4 adet sübye8-10 adet yıldız anason2 adet limon1 adet lime1 su bardağı sızma zeytinyağı3-4 sap taze kekikDeniz tuzu1 adet greyfurt Buharda Sübye (Anasonlu) Nasıl Yapılır? Sübye ve sebzeleri buhar tenceresinde 1 saat dek pişirin. (Pişirirken 3-4 adet yıldız anasonu sübyelerin üzerine atın). 2’ye indirimli greyfurtu sübyelerin içine atın. Elinizle yumuşaklığına bakın ve yeterli gördüğünüzde ayrı bir sos kasesinde sızma zeytinyağının içine yıldız anasonları, taze kekikleri, doğranmış lime ve limon dilimlerini, limon suyu ile tatmin edici miktardaki deniz suyu tuzunu ekleyip karıştırın. Doğranmış ılık sübyelerin üstüne döküp karıştırın ve servis yapın.

[IMG]lezzet/content/assets/images/dbabone.png[/IMG]

lezzet