Adana Mutfağı Kaynar - Baskı Önizleme +- Forumki.Com (https://www.forumki.com) +-- Forum: Kadınca (https://www.forumki.com/forum-kadinca.html) +--- Forum: Yemek Tarifleri (https://www.forumki.com/forum-yemek-tarifleri.html) +---- Forum: Dünya Mutfakları (https://www.forumki.com/forum-dunya-mutfaklari.html) +---- Konu Başlığı: Adana Mutfağı Kaynar (/konu-adana-mutfagi-kaynar.html) |
Adana Mutfağı Kaynar - Maviş - 10-25-2021 Kaynar Malzemeler. 50 gr. yedi türlü baharat, l kg. şeker, 200 gr. ceviz içi, 2 kaşık tarçın. Hazırlanışı: Baharatlar bir tülbente sarılır. Baharatlar ve şeker 4 litre su konulan tencereye eklenerek kıvam alıncaya kadar kaynatılır. Sıcak olarak servis yapılan kaynarın üzerine ceviz içi ve tarçın serpilir. ADANA MUTFAĞI |