![]() |
|
Radyo Polemiği BulutFM | www.bulutsohbet.com - Baskı Önizleme +- Forumki.Com (https://www.forumki.com) +-- Forum: SUNUCU RADYO SİTE TANITIMLARI (https://www.forumki.com/forum-sunucu-radyo-site-tanitimlari.html) +--- Forum: RADYO Tanıtımları (https://www.forumki.com/forum-radyo-tanitimlari.html) +--- Konu Başlığı: Radyo Polemiği BulutFM | www.bulutsohbet.com (/konu-radyo-polemigi-bulutfm-www-bulutsohbet-com.html) |
Radyo Polemiği BulutFM | www.bulutsohbet.com - Maviş - 12-13-2025 ♯ RİTMİ YÜKSELTEN POLEMİK: BULUTSOHBET.COM & BULUTFM ♭
Merhaba Değerli Forumki Kullanıcıları;
Radyo polemiği konusu olan
Sohbetbulutu.Com & BulutFM
sunucusunu kısaca tanıyalım.
♪ YAYIN BİLGİLERİ • Giriş Portu: 8272
• Dinleyici Kitlesi: 50 / 100
• Web Adresi:
• Winamp Adresi:
♩ RADYO GÖREVLİLERİ • Sunucu Sahibi: ReisELLa
• Radyo & DJ Sorumlusu: Aze
• Forum Sorumlusu: İSaK
♬ BULUTFM YAYINCILARI Aze 💿 Berçem 💿 ReisELLa
Kuzenkit 💿 Faraway 💿 Escobar
Nopasaran 💿 Mattmavi 💿 deL
Kaan 💿 Stolichnaya 💿 MerT
Aheste 💿 Hayal`MeyaL 💿 Sibel
Noella 💿 Sessiz 💿 Tuna 💿 noX
Fırtına 💿 Efrasiyab 💿 AkkartaL
PoLo 💿 Smyrna 💿 Bahadir
Furkan 💿 MaSaL 💿 AteS
Oblivion 💿 BynMisafir 💿 AsilGenc
♭ YAYIN FORMATLARI Pop 🎸 Slow 🎸 Rock 🎸
Arabesk 🎸 Türk Sanat Müziği 🎸
Yabancı 🎸 Özgün Müzik 🎸
Türkü 🎸 Şiir
♯ BULUTFM | FORUMKİ MESAJI Forumki ailesi olarak BulutFM ekibine;
tempo düşmeyen, ritmi güçlü ve dinleyicisi bol yayınlar diliyoruz.
Mikrofon açık, frekans net,
sohbet her zamanki gibi dozunda ve kararında.
Keyifle dinliyoruz.
♩ İlgili sunucu ve radyo hakkındaki görüş ve önerilerinizi, seviye sınırları içerisinde bu başlık altından paylaşabilirsiniz. RE: Radyo Polemiği BulutFM | www.bulutsohbet.com - AYARSIZ - 12-13-2025 MaviS emeğine sağlık Bulut fm e başarılar dilerim RE: Radyo Polemiği BulutFM | www.bulutsohbet.com - Maviş - 12-13-2025 (8 saat önce)AYARSIZ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: MaviS emeğine sağlık Teşekkürler @AYARSIZ RE: Radyo Polemiği BulutFM | www.bulutsohbet.com - Maviş - 12-13-2025 BulutFm ailesine başarılarının devamını dilerim RE: Radyo Polemiği BulutFM | www.bulutsohbet.com - Serbay - 12-13-2025 Yüreğine saglik @Maviş guzel bir çalışma. Ayrica Bulutfm Ailesine başarılar ve guzellikler diliyorum Kisa bir ziyaretlerinde bulunmuştum. Tanışıyoruz bilmem ama saniyorum kendileri beni taniyorlar. karşılaşmaları samimi ve guzel misafirperverlikleri icin saygi ve sevgilerimi iletiyorum RE: Radyo Polemiği BulutFM | www.bulutsohbet.com - Maviş - 12-13-2025 (8 saat önce)Serbay Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yüreğine saglik @Maviş guzel bir çalışma. Teşekkürler @Serbay RE: Radyo Polemiği BulutFM | www.bulutsohbet.com - KartaLiçe - 12-13-2025 Başarılar dilerim BulutFM ekibine yayıncı kadroları oldukça iyi kalabalık RE: Radyo Polemiği BulutFM | www.bulutsohbet.com - GiZeM - 12-14-2025 Emeğinize sağlık BulutFM ekibine başarılar dilerim RE: Radyo Polemiği BulutFM | www.bulutsohbet.com - Okyanus - 12-14-2025 Radyo Polemiği Konusu Olan BulutFM ekibini tanımak güzel başarılar dilerim BulutFM Radyo yönetimine ekibine |