Forumki.Com
Şipşak Hamsi - Baskı Önizleme

+- Forumki.Com (https://www.forumki.com)
+-- Forum: Kadınca (https://www.forumki.com/forum-kadinca.html)
+--- Forum: Yemek Tarifleri (https://www.forumki.com/forum-yemek-tarifleri.html)
+---- Forum: Et, Tavuk, Balık (https://www.forumki.com/forum-et-tavuk-balik.html)
+---- Konu Başlığı: Şipşak Hamsi (/konu-sipsak-hamsi.html)



Şipşak Hamsi - PeRi - 12-16-2020

[Resim: sipsak-hamsi-43318ea9-721b-48af-8bb4-38638f68e865.jpg] Şipşak Ançuez Tarifi İçin malzemeler 500 g hamsi (Arınmış)

3 dilim limon

3 yemek kaşığı sıvı yağ

1 tatlı kaşığı kuru fesleğen

Tuz Çabucak Hamsi Nasıl Yapılır? Akıcı yağı, tuzu ve kuru fesleğeni karıştırın. Temizlenmiş hamsileri fırın tepsisine dizin. Akışkan yağlı karışımı dökün. En son küçük doğranmış limon parçalarını yerleştirin. 200 dereceye ayarlı fırında, 15 dakika pişirin. Bekletmeden servis yapın. [IMG]lezzet/content/assets/images/dbabone.png[/IMG]

lezzet