Levrek Buğulama - Baskı Önizleme +- Forumki.Com (https://www.forumki.com) +-- Forum: Kadınca (https://www.forumki.com/forum-kadinca.html) +--- Forum: Yemek Tarifleri (https://www.forumki.com/forum-yemek-tarifleri.html) +---- Forum: Et, Tavuk, Balık (https://www.forumki.com/forum-et-tavuk-balik.html) +---- Konu Başlığı: Levrek Buğulama (/konu-levrek-bugulama.html) |
Levrek Buğulama - PeRi - 12-16-2020 ![]() Yılın her döneminde pişirilen levrek, bilhassa bahar başında ve kış aylarında daha lezzetlidir. Kullanacağınız levreğin taze olmasına dikkat edin.Levreği pişirirken tencerenin kızmış olmasına özen gösterin. Bu sayede balığın dağılmasını ve yapışmasını önleyebilirsiniz.İsteğe tarafından levrek buğulama fırında da pişirilebilir. Sevdiğiniz baharatları ek ederek tatlandırmayı unutmayın.Levreğin fazla yağlı olmasını önlemek için, ayçiçek yerine zeytinyağı kullanılabilir.1 Porsiyon Levrek Buğulama Kaç Kaloridir? Kemik gelişimini destekleyen levrek buğulamanın 100 gramlık bir porsiyonu, yaklaşık 95 kaloridir. Yağsız bir et olduğu için, diyet listelerine ekleyebilirsiniz. Dilerseniz, düşük kalorili güveçte levrek tarifini de deneyebilirsiniz. [IMG]lezzet/content/assets/images/dbabone.png[/IMG] lezzet |