Forumki.Com
Tereyağında Barbun Balığı - Baskı Önizleme

+- Forumki.Com (https://www.forumki.com)
+-- Forum: Kadınca (https://www.forumki.com/forum-kadinca.html)
+--- Forum: Yemek Tarifleri (https://www.forumki.com/forum-yemek-tarifleri.html)
+---- Forum: Et, Tavuk, Balık (https://www.forumki.com/forum-et-tavuk-balik.html)
+---- Konu Başlığı: Tereyağında Barbun Balığı (/konu-tereyaginda-barbun-baligi.html)



Tereyağında Barbun Balığı - PeRi - 12-18-2020

[Resim: tereyaginda_barbun_baligi-d39c1ad5-56b7-...8f11ca.jpg] Tereyağında Barbun Balığı Tarifi İçin malzemeler 400 g barbun balığı2 yemek yemek kaşığı tereyağı1 dere kaşığı tuz1 nehir bardağı su4 çeri domates1 bebek havuç1 bebek kabak1 haşlanmış patates Tereyağında Barbun Balığı Nasıl Yapılır? Pullarını ve içini temizlediğiniz barbun balığını kalıbını fırın kabına yerleştirin. Tereyağı, su, tuz, domates, dairesel dilimlediğiniz kabak, havuç ve patatesi ilave edin. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 15 dakika pişirin. Sıcak servis yapın.

Lezzetli barbun buğulama tarifini de notlarınız arasına ekleyin. [IMG]lezzet/content/assets/images/dbabone.png[/IMG]

lezzet