You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Aile faciası yaşanacaktı! Zehirlenen baba ve çocukları hastaneye kaldırıldı

Aile faciası yaşanacaktı! Zehirlenen baba ve çocukları hastaneye kaldırıldı

Özel Üye
Aile faciası yaşanacaktı! Zehirlenen baba ve çocukları hastaneye kaldırıldı
Siirt'in Pervari ilçesine bağlı Karasungur köyünde gece saatlerinde bir evde karbonmonoksit zehirlenmesi yaşandı. Edinilen bilgiye göre, evde uyudukları sırada sobadan sızan gaz nedeniyle Reşit T. ve 4 çocuğu rahatsızlandı. Durumu fark eden baba ve çocukları, vakit kaybetmeden yakınlarına haber vererek yardım istedi.
YAKINLARI TARAFINDAN HASTANEYE GÖTÜRÜLDÜLER
Olayın bildirilmesi üzerine yakınları tarafından kendi imkanlarıyla hastaneye götürülen aile, burada acil müdahaleye alındı. Yapılan tetkiklerde baba ve çocuklarının sobadan sızan karbonmonoksit gazından etkilendikleri belirlendi.
TEDAVİLERİNİN ARDINDAN TABURCU OLDULAR
Hastanede gözetim altında tutulan Reşit T. ve 4 çocuğunun genel sağlık durumlarının iyi olduğu açıklandı. Gerekli tedavileri tamamlanan aile fertleri, sabah saatlerinde taburcu edildi.  
https://egik.net/aile-faciasi-yasanacakt...aldirildi/

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumki.Com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.