You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Barbun Kızartma (Renkli Salata İle Birlikte)

Barbun Kızartma (Renkli Salata İle Birlikte)

⭐⭐⭐ Süper Moderator
Barbun Kızartma (Renkli Salata İle Birlikte)
[Resim: barbun_kizartma_renkli_salata_ile_birlik...576208.jpg] Barbun Kızartma (Renkli Salata İle Birlikte) Tarifi İçin malzemeler Malzemeler

1 kg barbun balığıYarım su bardağı un1 tatlı kaşığı toz biberTuzKarabiberKızartmak için

Ayçiçek yağı Barbun Kızartma (Renkli Salata İle Birlikte) Nasıl Yapılır? Balıkları ayıklayıp, üzerindeki pulları temizleyin. Yıkayıp suyunu süzün. Un, toz biber, tuz ve karabiberi bir kapta karıştırın. Ayçiçek yağını tavaya alıp ayrıntılarıyla ısıtın. Balıkları darı unlu karışıma bulayıp, ısınan yağda kızartın. Sıcak olarak servis yapın.

Dilerseniz, barbun buğulama tarifini de deneyebilirsiniz.

[IMG]lezzet/content/assets/images/dbabone.png[/IMG]

lezzet

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumki.Com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.