You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Deniz Ürünleri Salatası (Fransız)

Deniz Ürünleri Salatası (Fransız)

Çalışkan Üye
Deniz Ürünleri Salatası (Fransız)
[Resim: thumb_IrmikCorbasi1.jpg]

MALZEMELER

1 kutu 160 gramlik Ton baligi

3 yaprak marul

½ adet kuru soğan

1 yaprak kirmizi lahana

1 adet kocaman kirmizi turp

1 adet limonun suyu

Zeytinyagi (sizma)

YAPILIŞ TARİFİ

Marul yapraklarini en ince ayrıntısına kadar yikadiktan daha sonra enine seritler halinde dograyip derince bir kaba (salata kabina) alin. Kirmizi lahanayi da, önce yapraklari boyuna ikiye bölüp ayni sekilde dograyin ve barbar ek edin. Turpu rendeleyin ve barbar ekleyin. Sogani yarim daire halkalar halinde dograyin.

Bir vahşi alip üzerine bol tuz serpin ve yugurun. Daha Sonra yikayip salataya ek edin. Ton baligininin yagini süzün ve minik parçalara bölün.

ton baligini salataya ilave edin. Salataya limon suyunu, tuzu ve zeytinyağıni ilave edip iyice karistirin.

lezzetler

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumki.Com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.