You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Soğanlı Balık Ekmek

Soğanlı Balık Ekmek

⭐⭐⭐ Süper Moderator
Soğanlı Balık Ekmek
[Resim: soganli_balik_ekmek-953b1b2a-3304-4b7b-8...1a72b1.jpg] Soğanlı Balık Ekmek Tarifi İçin malzemeler 4 minik baget ekmek2 parça levrek fileto1 küçük soğan1 çay kaşığı kırmızı pul biberYarım demet maydanozZeytinyağıTuzKarabiber Soğanlı Balık Ekmek Nasıl Yapılır? Maydanozu temizleyip yıkayın ve süzgeçte bekletin. Suyu süzülünce yaprak yaprak ayırın. Soğanı temizleyip piyazlık doğrayın. 

Filetoların üstüne hafifçe zeytinyağı sürüp ızgarada müşterek olarak pişirin. Soğan, maydanoz, pulbiber, tuz ve karabiberi bir kapta harmanlayıp birazcık ezerek karıştırın. Ekmekleri sandviç şeklinde ikiye kesip bir parça balık ve maydanozlu soğanı arasına yerleştirin. Sıcak olarak servis yapın. Sağlık Durumu olsun.

Dilerseniz, Karadeniz'in ünlü lezzeti hamsi buğulama tarifine de göz atabilirsiniz.

[IMG]lezzet/content/assets/images/dbabone.png[/IMG]

lezzet

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumki.Com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.