lezzet
www.ForumKi.Com - Yeni Temamız İle Daha Büyük Bir Aileye
www.Sevdik.Net - Sohbet Chat Arkadaşlık Platformuna Sizleride Bekliyoruz
Sazan Levengi
Konu Sahibi / Yazar
PeRi
Kategori / Forum
Et, Tavuk, Balık
Yorumlar / Cevaplar
0
Okunma / Görüntüleme
990
Sazan Levengi
Sazan Levengi
Sazan Levengi Tarifi İçin malzemeler 1 adet büyük boy sazan balığı2 yemek yemek kaşığı nar ekşisi2 yemek yemek kaşığı erik salçası100 gram kişmiş (çekirdeksiz kuru üzüm)Ceviz içi50 gram kuru erikKarabiberTuz Sazan Levengi Nasıl Yapılır? Nar ekşisi, erik salçası, karabiber ve tuzu bir kabın içerisinde karıştırın.Balığı iyice temizlemeden önce bu sosa batırın.Kuru erik ve üzümleri ufak küçük doğrayın. Ceviz içini, ezin.Rendelenmiş soğan, erik, üzüm ve ceviz içini karıştırın. Hazırladığınız bu karışım adı levengidir.Balığın içini temizledikten sonra, içini levengi ile doldurun ya da sarın.Önceden ısıtılmış 180 dereceli fırında sazan levengiyi 1 saat pişirin.Hazırladığınız sazan levengiyi, maydanoz ve limon dilimleri ile birlikte servis edin. Sağlık Durumu olsun. [IMG]lezzet/content/assets/images/dbabone.png[/IMG]
lezzet
lezzet
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi