You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

⭐⭐⭐ Süper Moderator
Sazan Levengi
[Resim: sazan-levengi-ded70151-4312-4940-8816-0d9685101a3a.jpg] Sazan Levengi Tarifi İçin malzemeler 1 adet büyük boy sazan balığı2 yemek yemek kaşığı nar ekşisi2 yemek yemek kaşığı erik salçası100 gram kişmiş (çekirdeksiz kuru üzüm)Ceviz içi50 gram kuru erikKarabiberTuz Sazan Levengi Nasıl Yapılır? Nar ekşisi, erik salçası, karabiber ve tuzu bir kabın içerisinde karıştırın.Balığı iyice temizlemeden önce bu sosa batırın.Kuru erik ve üzümleri ufak küçük doğrayın. Ceviz içini, ezin.Rendelenmiş soğan, erik, üzüm ve ceviz içini karıştırın. Hazırladığınız bu karışım adı levengidir.Balığın içini temizledikten sonra, içini levengi ile doldurun ya da sarın.Önceden ısıtılmış 180 dereceli fırında sazan levengiyi 1 saat pişirin.Hazırladığınız sazan levengiyi, maydanoz ve limon dilimleri ile birlikte servis edin. Sağlık Durumu olsun. [IMG]lezzet/content/assets/images/dbabone.png[/IMG]

lezzet

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumki.Com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.