You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

1
1
#
Hoş geldin, Ziyaretçi!
Rütbeniz yok.
reklam
Statü: Çevrimdışı
Stil Ayarları

Canlı Hayvan Kantarı Weiloda

Site adı: Weilo
Site Adresi: Weilo.com.tr
Site Konusu: Elektronik ve mekanik tartı aletleri
Açıklama:

Endüstriyel üretim ve küresel lojistik süreçlerinin dijitalleştiği günümüzde, tartım sistemleri artık sadece mekanik birer ölçüm aracı olmaktan çıkıp akıllı fabrikaların veri kaynakları haline gelmiştir. Otomasyon sistemleriyle konuşabilen, ağır çevre şartlarına direnç gösteren ve milimetrik doğruluğu sürekli kılan kantarlar, modern işletmelerin rekabet gücünü doğrudan belirlemektedir. Sektörün yenilikçi yüzü Weilo, ileri mühendislik teknikleri ve Ar-Ge çalışmalarıyla geliştirdiği kantar teknolojileri sayesinde endüstriyel tartım standartlarını yeniden inşa etmektedir.

Malzeme Bilimi ve Yapısal Analiz Gücü

Weilo’nun mühendislik felsefesinin temelinde, her ürünün çalışacağı saha koşullarına göre optimize edilmesi yatar. Ağır sanayi tesislerinden maden ocaklarına kadar en agresif yüklemelerin yapıldığı alanlar için geliştirilen 60 tonluk kantar serisi, bu yaklaşımın en somut örneğidir. Bilgisayar destekli sonlu elemanlar analizi (FEA) süreçleriyle tasarlanan çelik platformlar, ağır vasıtaların frenleme ve ani kalkış esnasında yarattığı torsiyonel kuvvetleri kusursuz biçimde absorbe eder. Bu yüksek mukavemetli gövde mimarisi, kantarın yapısal bütünlüğünü korurken elektronik bileşenlerin de ömür boyu kararlı çalışmasını sağlar.

Akıllı Yazılımlarla Gelen Esnek Çözümler

Weilo kantar teknolojilerinin asıl fark yaratan bileşeni, donanımsal kalitesini tamamlayan akıllı yazılım ve indikatör altyapısıdır. Değişen hava sıcaklıkları, rüzgar yükü veya zemin titreşimleri gibi dış faktörlerin ölçüm doğruluğunu etkilemesini önleyen özel algoritmalar, her tartımda kararlı sonuçlar üretir.

Bu yenilikçi yazılım gücü, tarım ve hayvancılık gibi en dinamik sektörlerde bile kesin sonuçlar alınmasını mümkün kılmaktadır. Sürekli hareket halinde olan sürülerin gelişimini takip etmek adına üretilen canlı hayvan kantarı modelleri, sahip olduğu dijital filtreleme algoritmaları sayesinde hayvanın hareketlerinden kaynaklanan sinyal dalgalanmalarını saniyeler içinde eler ve net kütle ağırlığını ekrana yansıtır.

Dar Alanlarda Entegre Lojistik Çözümleri

Weilo, endüstriyel dünyanın alan kısıtlamalarına ve esneklik arayışlarına da yenilikçi mühendislik çözümleri sunmaktadır. Şehir içi dağıtım merkezleri veya sınırlı manevra alanına sahip imalathaneler için özel olarak tasarlanan kamyonet kantarı sistemleri, modüler yapıları sayesinde minimum kazı ve altyapı maliyetiyle kurulabilir. Bu kompakt kantarlar, hafif ticari araçların aks yüklerini hatasız bir şekilde analiz ederek yasal tonaj sınırları içerisinde güvenli lojistik operasyonlar yürütülmesine zemin hazırlar.

Tüm endüstriyel süreçlerle tam entegre (ERP/SAP) çalışabilen, IoT altyapısına uyumlu ve dayanıklı tartım sistemleri üreten Weilo; ağır sanayiden hayvancılığa, lojistikten üretime kadar her alanda geleceğin tartım teknolojilerini bugünden sektöre sunmaya devam etmektedir.