Durum : Satılık Dini Domain
Domain Adı: İslamiBilgi.Net Satılık
Kayıt Yeri: İsimtescil
Bitiş Tarihi : 25.11.2027 (2 Yıl Yenileme Ücreti Yok)
Transfer Ücreti : Alıcıya Aittir - Firma İçi Ücretsiz
istenilen Ücret: 6.000 (Pazarlık Sünnettir)
“
İslamiBilgi.Net” domaini, İslami içerik üreten platformlar, eğitim siteleri, dini yayınlar veya topluluklar için oldukça değerli bir alan adıdır. .net uzantısı, bilgi ve içerik odaklı siteler için uygun bir seçimdir ve “
İslami Bilgi” ismi, hedef kitlede güven ve otorite hissi uyandırır. Aşağıda, bu domaini etkili bir şekilde pazarlamak için bir taslak sunulmuştur. Taslak, bir landing sayfası, sosyal medya gönderisi ve e-posta kampanyası içerir.
İslamiBilgi.Net - Satılık Premium Domain
İslami içerik ve eğitim için mükemmel bir dijital adres!
Neden İslamiBilgi.Net?
İslamiBilgi.Net, İslami içerik üreten platformlar, eğitim siteleri veya topluluklar için ideal bir domaindir. Anlamlı, güvenilir ve otoriter bir isimle markanızı güçlendirin.
Anlamlı ve Otoriter: "İslami Bilgi" ismi, dini içerik ve eğitimle doğrudan ilişkilendirilir, hedef kitlenizde güven uyandırır.
SEO Avantajı: Anahtar kelime odaklı isim, İslami içerik aramalarında üst sıralarda yer alma potansiyeli sunar.
.Net Uzantısı: Bilgi ve içerik odaklı platformlar için uluslararası alanda tanınan ve güvenilir bir uzantı.
Çok Yönlü Kullanım: Dini eğitim, blog, forum, e-ticaret (İslami ürünler) veya yayın platformları için uygundur.
Kimler İçin Uygun?
- İslami eğitim platformları
- Dini içerik üreten bloglar veya medya siteleri
- İslami ürün satışı yapan e-ticaret siteleri
- Dini topluluklar ve vakıflar