You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Backlinkmatik Üzerinden Backlink Paketi Sipariş Etme Deneyimim

Kıdemli Üye

Selam arkadaşlar, son dönemde sitem için SEO tarafında biraz daha ciddi adımlar atmak istedim ve bu süreçte ister istemez backlink konusuna yöneldim. Açıkçası piyasada o kadar çok seçenek var ki, hangisine güveneceğini şaşırıyor insan. Ben de önce uzun uzun araştırma yaptım, birkaç tanıdıkla konuştum ve sonunda backlink paketlerine göz atmaya karar verdim.

Daha önce farklı platformlardan da sipariş vermiş biriyim ama çoğunda belirsizlikler vardı: teslim süresi uzuyor, paket içeriği tam net olmuyor, hatta bazen raporlar bile eksik geliyordu. Bu yüzden bu kez daha kontrollü ilerlemek istedim. Backlinkmatik'in paket açıklamalarının net olması ve fiyat/performans dengesinin mantıklı durması beni açıkçası biraz rahatlattı.

Sipariş süreci de beklediğimden daha düzenli geçti. Seçtiğim backlink paketi hemen işleme alındı, destek ekibi de gayet hızlı dönüş yaptı. Rapor teslimi zamanında geldi ve içerikler gerçekten özenliydi. Sitemde birkaç hafta içinde hem küçük trafik artışı hem de bazı kelimelerde sıra iyileşmeleri görünce “Tamam, demek ki yatırım boşa değilmiş,” dedim.

Eğer siz de backlink satın almak istiyorsanız ama nereden başlayacağınızdan emin değilseniz, benim gibi Backlinkmatik'e bir şans verebilirsiniz. Hem iletişimleri düzgün hem de sundukları backlink hizmeti fiyatına göre gayet tatmin edici. İncelemek isteyenler için siteyi de buraya bırakayım: Backlinkmatik.

Umarım deneyimim işinize yarar. Sorularınız olursa konu altına yazabilirsiniz Smile
Son Düzenleme: Dün, 07:05 PM, Düzenleyen: nullsix.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumki.Com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.