You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

AYARSIZ ile Radyo DJ’liği Üzerine

Genel Sorumlu
RE: AYARSIZ ile Radyo DJ’liği Üzerine
(Dün, 08:32 PM)Maviş Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 🟠
@AYARSIZ mikrofon başında sadece müzik değil; samimiyet, doğallık ve anı Radyo onun için bir sahne değil, bir sohbet masası.Teşekkürler bu güzel röportaj için 🌸

efenim öncelikle bu güzel söyleyişi için tesekkur ederim son süpürüz de güzel di emeğine saglık 
ben senden cok zor sorlar beklıyordum hauhuaha ucuz yırttım terletmedin beni çerezlik sorular hahhaha

forumki dostlara da ayrıca tesekkur ederim

(Dün, 08:39 PM)GiZeM Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu röportajı okurken insanın aklına şu geliyor:
Radyo hâlâ yaşıyorsa, sebebi tam olarak bu samimiyet…

Ayarsız’ın sözlerinde yapmacık hiçbir şey yok;
mikrofon açıkken de kapalıyken de aynı kalan bir duruş var.
Dinleyiciyi “kitle” olarak değil, dost olarak gören bir yayın anlayışı bu.

Maviş’in doğal akışı bozmadan ilerleyen soruları sayesinde
okuyucu kendini sohbetin içinde hissediyor;
kimi yerde gülümsüyor, kimi yerde “işte bu” diyor.

Forumki’de böyle röportajlar görmek,
sadece yayıncıyı değil, radyo kültürünü de yaşatıyor.
Emeğinize sağlık;
@AYARSIZ enerjisiyle iz bırakan bu sohbet için teşekkürler. 🎙️

radyo yaşamalı yaşatılmalı bence Dinleyici kitlesine ulaşabilmek ve onların ruhuna dokunabilmek ayrı bir zevk 
güzel yorumun için tesekur ederim

(Dün, 08:41 PM)KartaLiçe Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu röportaj, sadece sorular ve cevaplardan oluşan bir içerik değil;
samimiyetin, doğallığın ve “insana iyi gelme” hâlinin satırlara dökülmüş hâli olmuş.

Ayarsız’ın mikrofon başındaki duruşu, dinleyiciye bakışı ve yayına yüklediği anlam;
radyo yayıncılığının neden hâlâ bu kadar güçlü bir bağ kurabildiğini çok net anlatıyor.
Abartısız, filtresiz ve olduğu gibi… İşte tam da bu yüzden iz bırakıyor.

Maviş’in akıcı, sıcak ve yerinde sorularıyla birleşince ortaya
okurken bile sesi duyulan, gülümseten ve düşündüren bir sohbet çıkmış.

Forumki adına böyle içten, böyle gerçek bir röportaj okumak çok kıymetli.
Emeği geçen herkese teşekkürler;
mikrofonu ayarsız ama yüreği fazlasıyla yerinde olanlara selam olsun. 🎧✨

mikrofon basına gecen tum dostlar dinleyici lerini duyabıldıgı sürece onlara ulaştıgın da emnim ki insan insana iyi gelecektir
güzel bakan insan güzel görür müş tesekkur ederım yorumun için gönlü güzel insanlar ile karsılasmanız dilegim ile

(Dün, 08:54 PM)Okyanus Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Emeğinize sağlık keyifle okudum

keyfiniz daim olsun inşallah masallah diyim Big Grin 
tesekkur ederım

(Dün, 09:03 PM)Serbay Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yüreklerinize saglık..

@AYARSIZ  her zamanki gibi keskin dogal ve oldukça netsin duruşunu saygıyla karşılıyorum.
@Maviş emeklerine saglik cok.guzel bir sunum olmuş başarılar diliyorum ikinizede.
Harikasiniz

ula uşagummm seni tanımak ayrı bır mutluluk bak virajları cok keskın dönerim ben emniyet kemerini takmayı unutma Big Grin 
tesekkur edrrım bu hos yorumun için
Son Düzenleme: 10 saat önce, Düzenleyen: AYARSIZ.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumki.Com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.