You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

1
1
#
Hoş geldin, Ziyaretçi!
Rütbeniz yok.
reklam
Statü: Çevrimdışı
Stil Ayarları

Pendik Saç Kaynak Merkezi Önerisi

Selam ben de bu konuyu çok araştırmış biri olarak deneyimimi paylaşmak istedim. Uzun zamandır saçım ince telli ve hacimsiz olduğu için saç kaynak yaptırmayı düşünüyordum ama açıkçası çok yapay durur ya da saçımı yıpratır diye hep erteledim. İstanbul Pendik tarafında Glamour diye bir yer önerildi biraz araştırıp gittim. Burası Pendik mikro kaynak uzmanı olarak hizmet vermekteymiş.

İlk dikkatimi çeken şey direkt işlem yapmamaları oldu. Önce saç yapımı, yoğunluğunu ve yüz tipimi analiz ettiler. Ona göre bana mikro kaynak önerdiler. Açıkçası bu kadar detaylı yaklaşan çok yer görmemiştim. Hazır bu kısımda öneri aldığım için ilave olarak Pendik doğal balyaj ve ombre içinde bir teklif almak istedim. Onu bir sonraki seferde yaptırmayı planlıyorum.

Uygulama sonrası en şaşırdığım şey doğallık oldu. Kendi saçım gibi duruyor ne ağırlık hissi var ne de rahatsızlık. Günlük kullanımda da çok rahat. Ayrıca işlem sonrası saç kesimi ve balyajla görünümü tamamladılar, yani sadece kaynak değil komple bir stil oluşturuyorlar. İşte tam bu noktada kişiye özel kesim ve saç bakım yapmaları çok iyi. Ben bu yüzden çok memnun kaldım.

Daha önce farklı yerlerde kötü deneyim yaşayan arkadaşlarım olduğu için çok tedirgindim ama burada gerçekten işin profesyonelini gördüm diyebilirim. Pendik tarafında saç kaynak özellikle mikro makro ve doğal balyaj yaptırmak isteyen varsa araştırabilir. Ben memnun kaldım açıkçası. Başka deneyimi olan varsa merak ediyorum. Eğer siz yapılan işlemlere ve detaylara bakmak için www.instagram.com/glamourprofesyonel ziyaret edebilirsiniz. Ayrıca konuma gitmek isterseniz de buraya ilave link bırakacağım. Bu kısımdan maps.app.goo.gl/q52QREhDi6LTSHW76 tıklayarak konuma gidebilirsiniz.