You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Acılı Fasulye Ezmesi (düdüklü)

Acılı Fasulye Ezmesi (düdüklü)

Çalışkan Üye
Acılı Fasulye Ezmesi (düdüklü)
[Resim: thumb_TurluTursusu2.jpg]

1 Su bardağı kuru fasulye

2 Tatlı kaşığı acı biber salçası

Kaşar peyniri rendesi

2 Diş dövülmüş sarımsk

Yarım dere bardağı zeytinyağı

Pul biber

kekik

tuzlu

Kuru fasulyeyi tuzsuz sıcak su koyarak, düdüklü tencerede ayrıntılarıyla haşlayın. Mutfak robotuna salça, kekik, sarımsak, zeytinyağı, pul biber, tuz koyup çırpın. Bunların üstüne haşlanmış ve suyu süzülmüş fasulyeyi katıp, püre kıvamına getirin. Ekmekleri ızgarada hafif kızartıp, bu karışımı sürün, üztüne kaşar peyniri rendesi serpip, fırında biraz pişirin. Bu ekmekleri ızgara et yanına sunup servis yapabilirsiniz.

ML® Acılı Ezme için tıklayın

lezzetler

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumki.Com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.