You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Buharda Sübye (Anasonlu)

Buharda Sübye (Anasonlu)

⭐⭐⭐ Süper Moderator
Buharda Sübye (Anasonlu)
[Resim: buharda-subye-anasonlu-9e552afe-ff69-4f7...f0f290.jpg] Buharda Sübye (Anasonlu) Tarifi İçin malzemeler 4 adet sübye8-10 adet yıldız anason2 adet limon1 adet lime1 su bardağı sızma zeytinyağı3-4 sap taze kekikDeniz tuzu1 adet greyfurt Buharda Sübye (Anasonlu) Nasıl Yapılır? Sübye ve sebzeleri buhar tenceresinde 1 saat dek pişirin. (Pişirirken 3-4 adet yıldız anasonu sübyelerin üzerine atın). 2’ye indirimli greyfurtu sübyelerin içine atın. Elinizle yumuşaklığına bakın ve yeterli gördüğünüzde ayrı bir sos kasesinde sızma zeytinyağının içine yıldız anasonları, taze kekikleri, doğranmış lime ve limon dilimlerini, limon suyu ile tatmin edici miktardaki deniz suyu tuzunu ekleyip karıştırın. Doğranmış ılık sübyelerin üstüne döküp karıştırın ve servis yapın.

[IMG]lezzet/content/assets/images/dbabone.png[/IMG]

lezzet

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumki.Com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.