You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Tereyağında Barbun Balığı

Tereyağında Barbun Balığı

⭐⭐⭐ Süper Moderator
Tereyağında Barbun Balığı
[Resim: tereyaginda_barbun_baligi-d39c1ad5-56b7-...8f11ca.jpg] Tereyağında Barbun Balığı Tarifi İçin malzemeler 400 g barbun balığı2 yemek yemek kaşığı tereyağı1 dere kaşığı tuz1 nehir bardağı su4 çeri domates1 bebek havuç1 bebek kabak1 haşlanmış patates Tereyağında Barbun Balığı Nasıl Yapılır? Pullarını ve içini temizlediğiniz barbun balığını kalıbını fırın kabına yerleştirin. Tereyağı, su, tuz, domates, dairesel dilimlediğiniz kabak, havuç ve patatesi ilave edin. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 15 dakika pişirin. Sıcak servis yapın.

Lezzetli barbun buğulama tarifini de notlarınız arasına ekleyin. [IMG]lezzet/content/assets/images/dbabone.png[/IMG]

lezzet

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumki.Com sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri İletişim bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.